social image

ЕДУКАТОРИ НА СЕМИНАРОТ

UEFA A Licensed Football Coach & Manager
Над 15 години искуство, 6 години во Премиер Лига
UEFA A Licensed Football Coach & Manager
Над 12 години искуство, 11 години во Шпанија
UEFA A Licensed Football Coach & Manager
Над 12 години искуство во Шпанија
Seminar Coordinator & Moderator
Над 11 години искуство во Шпанија
Physical and Sports Training Educator
Над 7 години искуство во Шпанија
Afrim Bajrami
Seminar Moderator & Assistant Coach
UEFA “A” license сo над 15 години искуство
РЕГИСТРАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА СЕМИНАР
ИНТЕРАКТИВЕН НАЧИН НА РАБОТА
ИГРАЊЕ НА УЛОГИ
СТРАТЕГИЈА

НАЈВАЖНИ РАБОТИ НА СЕМИНАРОТ

НАЈНОВИ ТРЕНДОВИ НА ОБУКА ОД ВРВНИ ЕДУКАТОРИ
ТАКТИЧКА МЕТОДОЛОГИЈА ВО РАЗЛИЧНИ ФАЗИ
ПОДОБРУВАЊЕ НА ТЕХНИЧКИТЕ И МЕНАЏЕРСКИ ВЕШТИНИ
ПОБЕДНИЧКИ ДУХ И ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА МЕЃУ ИГРАЧИТЕ

НАЈНОВИ ИНФОРМАЦИИ

Прв Интернационален Семинар За фудбалски тренери 02.05.2019 Фантастична можност за да учите од најдобрите. Види детали
Хотел Гогов домаќин на Првиот Интернационален Семи... 03.05.2019 Одличната местоположба, одличните капацитети Види детали
Види ги сите нови вести