Информации за учесникот

Фантастична можност за да учите од најдобрите. Во Хотел Гогов, од 27 до 30 јуни оваа година, ќе се одржи Првиот интернационален за фудбалски тренери „Учиме од шпанскиот фудбал“. Имате можност да добиете непроценливо знаење и искуство од долгогодишниот прв асистент на Маурисио Покетино, кој го одведе Тотенхем во финалето на Лигата на шампионите. 

Младите тренери ќе се стекнат со искуство, искусните ќе се надградат, сите заедно ќе се доусовршиме, затоа што шпанскиот фудбал е секогаш на врвот во Европа и светот. 
Ограничен број на учесници на семинарот - 40 лица
Можност за учество со отплата до 10 рати
Цена за учество на семинарот изнесува - 17.700 денари
За регистрација и уплата направена до 05.06, цената изнесува - 15.300 денари
За учество на повеќе од 3 три клупски тренери, следува попуст од 10 % од вкупната уплата
Име*
Презиме*
Е-пошта:*
Телефон*
Клуб од кој даѓате*
Година на раѓање*
На која возрасна категорија сте тренер*
Број на опрема*
Јазик кој знаете (познавате)*
Дополнителен коментар
*

Информации за семинарот

Најнови вести